Åpen skole

Hver onsdag arrangerer vi Åpen skole med middag, lekseverksted og sosiale aktiviteter.

(23.11.2018)

Skolebesøk av utdanningssjef Nina Høiskar, seksjonsleder Torild Nilssen og rådgiver Ingunn Mikalsen fra Utdanningsavdelingen.Tema var skolebasert vurdering og trygt og godt skolemiljø. Brønnøysund videregående skole får stadig flere elever til å fullføre og vi har få elever som avbryter skolegangen!

(21.11.2018)

Samme dag som koret til Helse og oppvekst opptrådte for utdanningssjefen i Nordland fylke Nina Høiskar, var det et lengre innslag om koret på NRK TV distriktsnyheter Nordland.Det er mye god helse i det å synge i kor og for dem som får oppleve musikken. Nå gjøres det et godt arbeid for å implementere korsang fast inn i timeplanen til både Helsefagarbeider og Barn og ungdom i tillegg til førsteklassen på Helse og oppvekst ved Brønnøysund videregående skole.

(31.10.2018)

Fredag 2.november arrangeres OD-dagen ved Brønnøysund vgs. Flere elever har ikke fått seg jobb, så har du noe du gjerne skulle hatt hjelp til, en jobb som skulle vært gjort, så ta kontakt med OD-komiteen på telefon 955 53 652 så formidler de jobben videre til rett elev. Et dagsverk koster i år 400,-

(17.10.2018)

En omlegging av telefonsystemet gjør at Brønnøysund videregående skole skifter telefonnummer fra mandag 22. oktober.

(10.10.2018)

Hver tirsdag rett etter skoleslutt ca klokken 15 serveres det middag til de som bor på hybel og alle som blir igjen på leksehjelp. Biblioteket har åpent til klokken 18 og det er to elever fra vg3 som gir hjelp til de som ønsker det.

(27.09.2018)

Har du lyst til å være en av tre heldige elever som får reise opp til Kirkenes og treffe mange andre fra hele Barentsregionen? 3 dager med spennende program og hvor du vil få øvet engelsken siden det er hovedspråket på konferansen.

Sjekk ut på facebook for påmelding og hjemmesiden til organisasjonen BRYC for mer informasjon.