Åpen skole

Hver onsdag arrangerer vi Åpen skole med middag, lekseverksted og sosiale aktiviteter.

(21.09.2018)

Miljøtjenesten ved Brønnøysund videregående skole har flere tiltak som elevene bruker som frokost, leksehjelp med middag, hybelbesøk, vekking av hybelboere, tilbud om støttesamtaler, hjelp med dialog med hybelverter m.m.

Mandag 24. september starter hybelkurset, som er obligatorisk for alle elevene som bor på hybel. Det vil være på rom 184 i 6. og 7. time, fra klokken 13.25 og ut skoledagen mandag til og med torsdag 27. september.

Ved BVS skal alle oppleve trivsel, mestring og utvikling i fag og felleskapet.
(12.09.2018)

Mange lurer på hvordan det daglige livet ved skolen er. Derfor har skolen fått laget en flott film som presenterer hverdagen på skolen. Det er Dagfinn Torgersen som har filmet og redigert videoen og opptakene ble gjort i mai og juni 2018.

Se filmen om Brønnøysund videregående skole og opplev hvor fint og kjekt vi har det her.

(10.08.2018)

Alle elever som skal ha skoleskyss må søke om dette. Det kan du gjøre når du har fått svar på opptak. Logg deg inn på https://minskyss.nfk.no/ for å søke. Første gang du bruker portalen velger du å registrere deg. I denne portalen kan du også melde tapt kort, oppdatere informasjon og endre adresse. Har du allerede kort og søker i god tid vil kortet være oppdatert til skolestart.