Gratulerer!

Salgsbod på fylkesmessa - Klikk for stort bilde John Ivar Nygård Elevene på Restaurant og matfag kom hjem fra fylkesmessa i Ungt entreprenørskap i Bodø med to flotte priser. Godt levert, Gratulerer!

RM 1A - Klikk for stort bilde UE Nordland RM1A gjorde det kjempebra og fikk 2. premie for Beste yrkesfaglige bedrift. Sterkt gjort av førsteklasseelevene.

2. klasse Kokk og servitør fikk 2. plass for Beste forretningsplan. Også det virkelig godt arbeid.

Ungdomsbedriften til vg1 heter Ny Deli UB og produktet de selger er en gomme laget av melk lokalt fra Sør-Helgeland med smak av stjerneanis.

RM 2A - Klikk for stort bilde UE Nordland Bedriften til vg2 heter Lykke UB og de har arbeidet frem fine lokale spiselige gaveartikler. De består av en krydderblanding med ramsalt med chili og rødvin og en olje smaktilsatt med den samme krydderblanding. Både krydderblandingen og oljen kan brukes til både varme og kalde retter som for eksempel til å steke fisk i, nydelig godt.