Du er her:

Hybelmiddag og leksehjelp

Klikk for stort bildeTonje Pedersen, Martine Johansen, Elin Anette Nordli og Nanna Moe.Hver tirsdag er det leksehjelp og hybelmiddag på skolen, noe alle elever kan benytte seg av. 

Først serveres det middag etter skoleslutt, og deretter kan man gjøre lekser sammen på biblioteket til skolen stenger kl.18.

Ida Johanne Ulriksen, Mathias Reitan og Jasmine Grande bruker å benytte seg av tilbudet.

- Dette er et helt fantastisk tilbud! Veldig praktisk, sier Mathias.
For Ida og Mathias som er med i Saftkrukka på tirsdagskveldene er det kjekt med litt mat i magen før de skal på teaterøving.

Oddvar Tro Nergård bor på hybel i Brønnøysund og synes også det er et bra tilbud.

- Det er selvfølgelig greit å slippe å lage middag en dag i uka. Også er det god og variert mat, sier han.

Martine Johansen og Nanna Moe er ansatt som leksehjelpere. De forteller at det er hyggelig og sosialt, samtidig som mange synes det er lettere å konsentrere seg om skolearbeid på skolen enn hjemme.

- Jeg har benyttet meg av dette tilbudet selv, og hadde derfor lyst til å bidra som leksehjelper. Det er fint å gjøre lekser i lag og ha noen å diskutere fag med, sier Martine.

- Det er koselig og sosialt. Jeg har også brukt å være med, så jeg tenkte det kunne være greit med en liten inntekt, når jeg uansett var her fra før, sier Nanna om hvorfor hun velger å bruke fritiden på å være leksehjelper.

Middagen er for hybelboere og for de som skal være på skolen og jobbe med lekser. Den serveres i kantina kl.15:05 og leksehjelpen foregår etterpå på biblioteket. Der serveres det også kaffe og kjeks, og av og til noen kake eller dessert-rester fra kantina også.

Velkommen!