Ofte stilte spørsmål

Klikk for stort bildeHer får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien.

Når får jeg vite om jeg har fått skoleplass?

1.inntaket - 8.juli             Svarfrist: 14.juli
2.inntaket - 29.juli           Svarfrist: 4.aug
3.inntaket - i midten av august     Svarfrist: Fortløpende

Har du andre spørsmål vedrørende inntaket, ta kontakt med Inntakskontoret i Nordland fylkeskommune. Les mer om inntaket her.

Jeg har ikke søkt via det ordinære opptaket, men ønsker å søke plass ved Brønnøysund videregående skole, er det for sent?

Lokalt opptak på skolen foregår til 31.august. Søknadsskjema finner du her.

Jeg har fått faktura på ikke-levert bok fra biblioteket, så fant jeg boka. Hva gjør jeg?

Boka kan fortsatt leveres inn. Ta kontakt eller kom innom med boka så fort som mulig.

Jeg har funnet en feil i vitnemålet mitt, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på tlf. 75 65 36 00 eller bvs-post@vgs.nfk.no

Hvilke åpningstider har skolen i sommer?

Skolen er åpen på hverdager kl.8 – 15:30.
Fra 13.juli – 31.juli vil sentralbordet være betjent mellom kl.10 – 14.

Hvor og når skal jeg møte til første skoledag?

Første skoledag er 17.august og alle elever skal møte amfiet ute på baksiden. Du kan gjerne gå inn via hovedinngangen og deretter ut til amfiet.

• VG1-elever møter kl 8.30
  • VG2-elever møter kl 9.30
  • VG3 og påbygging-elever møter kl 10.00

Hvordan søker jeg om skoleskyss?

Når du har fått bekreftet skoleplass kan du søke om skoleskyss. Søk her. Hvis du har hatt skolekort tidligere (gjelder også på ungdomsskolen), kan det brukes igjen. Mer info om skoleskyss finner du her.