Du er her:

Operasjon dagsverk (OD) på fredag 2. november.

Klikk for stort bilde Fredag 2.november arrangeres OD-dagen ved Brønnøysund vgs. Flere elever har ikke fått seg jobb, så har du noe du gjerne skulle hatt hjelp til, en jobb som skulle vært gjort, så ta kontakt med OD-komiteen på telefon 955 53 652 så formidler de jobben videre til rett elev. Et dagsverk koster i år 400,- 

Det er også mange andre måter å støtte saken på, som for eksempel selge bakverk, kaffe og lignende og sette dette inn som et bidrag for arbeidet denne dagen. 

I høst fikk elevene muligheten til å stemme over om vi skulle fortsette å arrangere OD-dag ved skolen. Elevdemokratiet vårt sa ja, og nå haster det veldig med å få seg jobb. I dag fra kl 12 kan dere  etterregistrere jobbene deres i kantina.

De aller fleste arbeidsgiverne vil registrere og betale direkte på nettet. Men for de som får betalingen kontant er det veldig viktig at dere leverer pengene inn til resepsjonen på skolen så raskt som mulig. Torsdag 15. november er absolutt siste frist. Etter den tid er det stengt for innbetaling og ikke mulig å få arbeid registrert.

For de elevene som skal være igjen på skolen på fredag vil dette være programmet: 08.40-12.00 Vi er ute rundt flyplassen og Klubben og rydder søppel sammen med organisasjonen Ren kyst. (alle må være kledd etter været) 12.30-15.05 blir det arrangement inne på skolen rundt temaet solidaritet i regi av OD-komiteen. Det vil bli tatt fravær gjennom hele dagen. Alle elever skal være tilstede hele dagen. Har du noen spørsmål til dette ta kontakt med avdelingsleder Berit eller OD-komiteen. 
 

Fant du det du lette etter?
Avdelingsleder