Du er her:

Rektor er ansatt

Klikk for stort bilde Sylvi Halseth blir ny rektor ved Brønnøysund videregående skole. Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar er svært fornøyd.

Sylvi Halseth har takket ja til rektorstillingen ved Brønnøysund videregående skole. Halseth kommer fra stilling som assisterende rektor ved Sandnessjøen videregående skole, og har vært konstituert rektor i Brønnøysund siden nyttår.

- Jeg er svært glad for at vi får Sylvi med på laget. Det var mange sterke søkere til stillingen, men Halseths solide bakgrunn fra videregående opplæring og hennes personlige egenskaper var avgjørende for valget, sier utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar.

Utdannelse

Sylvi Halseth er utdannet både innen økonomi, administrasjon, sosialøkonomi og pedagogikk. De siste årene har hun studert både personal- og endringsledelse, arbeidsrett, rektorutdanningen ved NTNU og vil snart være ferdig med andre del av en master i skoleledelse. Men Halseth påpeker at hun trives i hektiske hverdager.

-Jeg er målrettet, har stayerevne, og er forholdsvis uredd når jeg går løs på nye oppgaver, underbygger Halseth.

Regional utvikling

Nå gleder hun seg til å være pådriver i de mange utviklingsprosjektene som pågår til enhver tid.

- Skolen skal være en regional utviklingsaktør. Mine forgjengere har over tid bygget opp svært god kontakt med både kommunene, næringslivet og organisasjonene i regionen. Dette arbeidet skal jeg selvsagt videreføre, forteller Halseth.

Lang erfaring

Sylvi Halseth har i lang tid vært med og utformet utviklingen av Sandnessjøen videregående skole, og har også erfaring fra stilling ved utdanningsavdelingen i Nordland fylkeskommune.

-Halseth setter elevene i sentrum. Jeg er veldig glad for at hun skal lede den videre utviklingen av Brønnøysund videregående skole sammen med den flotte staben ved skolen, avslutter Nina Ellingsen Høiskar.

Fant du det du lette etter?