Rødt tiltaksnivå på BVS

Klikk for stort bildeAnbefalinger fra helsemyndighetene og FHI er at vi følger smittevernstiltak tilsvarende rødt nivå på videregående skoler, som følge av nasjonal smitteøkning. For vår del vil det betyr at opplæring i all hovedsak vil foregå på skolen, men med noe strengere tiltak enn tidligere i høst.

Fra og med 5.januar vil opplæringen foregå fysisk på skolen. Elevene møter på skolen under forutsetning av at de er frisk og ikke rammet av karantenebestemmelsene.

For å kunne overholde smittevern og 1 meters regel i klassene/gruppene, har det vært nødvendig å endre noe på hvilke rom den enkelte klasser og grupper skal tilhøre. Dette får elevene nærmere beskjed om. Det vil også gå ut klassevise/gruppevise transpondermeldinger om kroppsøvingsfaget og toppidrett.

Ved ankomst skal elevene bruke forskjellige innganger:

• Hovedinngangen: RM og STvg1, HO2B og HS1B
  • Inngang - vestibylen: HO2A, HS1A, IM1A, SS2A, STvg2, EL1A, ST3A, ST3B
  • Inngang byggfagshallen: ST3C
  • TIP Salhus inngang nord: TP1A/TP2A
  • TIP Salhus inngang i sør: TP1B

Det vil ikke serveres skolefrokost i perioden 5. til 15. januar, men kantina vil være åpen for salg. Det vil være ulike mat-pausetider for klasser. Åpen skole eller verksted på ettermiddager vil ikke avvikles i de to første ukene.

Vi minner på at ingen syke skal møte på skolen. Er du usikker på om du skal holde deg hjemme? Les her.

Velkommen tilbake til skolen:)