Du er her:

Ungdomsbedrifter

Klikk for stort bildeBrønnøysund videregående skole satser på entreprenørskap. Vi har i år 6 ungdomsbedrifter innen forskjellige bransjer.

 

 

 

Nærmat UBKlikk for stort bildeLogo Nærmat UB  

Forretningside: Vi hos Nærmat UB tilbyr en rekke etterlengtede matvarer fra lokale produsenter og gårdsdrifter rundt i våre nærområder. Varene som vi tilbyr, er veldig attraktive for både våre turister og vår lokalbefolkning. De har lenge vært etterspurt, etter at byens lokalmatbutikk ble lagt ned.

Markedet for lokalmat her er stort og det er etterspørsel, men ingen som får tak i nå lengre. Vår fordel er at vi blir de eneste med denne typer varer, og da vil alle de gamle kundene fra lokalmatbutikken komme til oss.

Klikk for stort bildeNærmat UBVisjon: Visjonen til Nærmat UB er at vi skal oppfylle ønskene til turister og lokalbefolkningen. Levere god kvalitetsmat fra nærområdet til de som ønsker det.

Slagord: Mat fra dine nærområder!

Besøk Nærmat UB på Facebook

 

 

 

Stimmel Design UB:Klikk for stort bildeLogo Stimmel Design UB  

 

Forretningside: Stimmel design UB tilbyr grafiske tjenester til bedrifter og privatpersoner. Vi vil gi et bra produkt til en rimelig pris.

Visjon: Vi tilbyr grafisk design folk kan dra nytte av til en rimelig pris

Slagord: Dine ønsker, våre ambisjoner

Klikk for stort bildeStimmel Design UBProdukt: Stimmel Design kan lage alt av grafiske produkt som for eksempel logoer, brosjyrer, plakater, skilt, trykk på klær, bannere osv.

 

 

 

Juicy UB:

Klikk for stort bildeLogo Juicy UB  

Forretningside: 

Juicy ub tilby et sunt alternativ til andre sukker juicer. Vi gi kunder vår 3 unike smaker av juice. Juicen vår er uten tilsatt sukker og har ingen kalorier. Juicen vår kan brukes til mange måter som: sorbet, smoothie eller dessert saus. Vi har 3 forskjellige smaker: solskinn, bæregodt og lemonade.

  • Solskinn: tindved, mango, ingefær, appelsin
  • Bæregodt: skogsbærblanding, jordbær, stjerneanis, vann
  • Lemonade: vann, sitron, sukker

Klikk for stort bildeJuicy UB Visjon: Vår visjon er å gi befolking av Norge et sunnere alternativ juice.

Slagord: "Don't be Juiceless"

 

 

 

 

 

Gullsmak UB

 

Klikk for stort bildeGullsmak UB består av 6 elever fra restaurant- og matfag. De produserer produkter av lokale råvarer og driver catering og restaurant. 

De har laget tacokrydder med ramsløk og tang.

 

 

 

 

Bærekraft UB

Klikk for stort bildeLogo Bærekraft UB 

Bærekraft UB skal produsere og utvikle en kraft som passer perfekt til hjemmebruk, men den passer også fint til å bruke på restaurant og storkjøkken. Svang og Hildurs Urterarium bruker kraften som vi lager. Vi samarbeider med lokale bedrifter som Coop prix Salhus, Svang og Hildurs Urterarium.

Klikk for stort bildeBærekraft UBI tillegg er de veldig opptatte av å få ned nasjonalt og globalt matsvinn, så de får matvarer fra Coop prix Salhus som de normalt ville ha kastet. 

 

 

 

Viking Tech UB

 

Klikk for stort bildeLogo Viking Tech UBViking Tech UB er et skandinavisk teknologiselskap, som selger mange forskjellige typer tech-produkter. Vi vil selge til hele verden til alle land for en god pris.

De har opprettet en nettbutikk som du kan besøke her.

 

Klikk for stort bildeViking Tech UB