Vant kokkekampen

Klikk for stort bildeElever fra restaurant og matfag vant kokkekampen som arrangeres av Ungt Entreprenørskap Nordland og Troms.

Elevene Espen Laumann, Boom Srisuk, Shanea Loney, Saowalak Jamsil og Daniel Brækkan, som har ungdomsbedriften Gullsmak UB, vant prisen for beste helhetlige konsept i Kokkekamp 2020 i Tromsø.

De vant førsteplass for beste hovedrett og andreplass for beste dessert.

Klikk for stort bildeDesserten som kom på 2.plass.Klikk for stort bildeHovedretten som vant 1.plass.Som hovedrett serverte elevene ovnsbakt torsk med hollandaise, karamellisert blomkollpuré, syltet reddik, fondantpotet, sautert grønnkål, jordskokkchips og gressløkolje.

Til dessert ble det servert en sjokoladefondant med bringerbær- og jordbærsorbet, nøttecrumble og solbærsaus.

Med i årets konkurranse var det 82 elever fra forskjellige RM-linjer i Nordland og Troms.

Gratulerer til våre dyktige elever!