Vi gratulerer elev Emma Grønfjell med praksisplass hos Equinor!

Klikk for stort bildeEmma Grønfjell har fått praksisplass offshore. Geir Reidar Pedersen Emma Grønfjell fra Mo i Rana som er elev ved skolens avdeling Teknikk og industriell produksjon (TIP) på Salhus, fikk tirsdag denne uken bekreftelse på at hun har fått praksisplass hos Equinor.

Emma går vg 2 Industriteknologi linjen, og fikk i forbindelse med yrkesfaglig fordypnings-faget (YFF) et tips fra kontaktlærer Geir R. Pedersen. Equinor gikk i oktober ut med en oppfordring hvor de ønsket å få elever fra videregående skoler rundt om i landet til å søke om plass hos dem i forbindelse med praksisukene som avvikles i februar neste år.

Emma syntes dette hørtes interessant ut og sendte inn en søknad om praksisplass hos Equinor.

Tirsdagen kom altså det positive svaret på søknaden til en lykkelig Emma. Hun ønskes velkommen som en av totalt seks kvinnelige deltagere fra hele landet, til å delta på to praksisuker med et fastsatt program i regi av Equinor. Den første delen inneholder først legesjekk for å kunne motta offshore helseattest og så følger gjennomføring av grunnleggende sikkerhetskurs på 4 dager i Bergen. Deretter blir det direkte utreise fra heliport til sokkelinstallasjon i uke 7. Nærmere bestemt en av plattformene på Gullfaks feltet.

Vi gleder oss sammen med Emma og ønsker henne lykke til!

Tekst og bilde: Geir R. Pedersen