(03.06.2016)

Skoleåret er snart over og elevene skal levere tilbake lærebøker og annet som er lånt på biblioteket.

(19.05.2016)

Er du på jakt etter læreplass? Vi trenger deg til IKT-servicefaget, byggdrifterfaget, Kontor- og administrasjonsfaget og i renholdsoperatørfaget.

(15.02.2016)

Politimesteren i Nordland og hennes medarbeidere har utarbeidet et brev (PDF, 117 kB) som omhandler truslene som har vært framsatt mot skoler i Nordland i den siste tida. Målet er å nå ut til hver enkelt elev og foreldre, i håp om å kunne forebygge lignende hendelser. Brevet er også blitt sendt ungdomskolene i fylket. Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen stiller seg også bak brevet.

(23.12.2015)

Her er bilder fra den siste skoledagen, fredag den 18. desember.

Tusen takk, til alle som bidro til at dette ble en fin og flott dag.
En ekstra takk til Dagfinn Torgersen som fotograferte hele dagen.

Sør-Helgeland.jpg
(08.12.2015)

Alle kommunestyrene på Sør-Helgeland er samlet til felles kommunestyremøte i dag på Auditoriet vårt.

(bilde hentet på banett)

Elever på Brønnøysundregistrene.JPG
(27.11.2015)

Elever på Studieforberedende på Brønnøysund videregående skole har gjennomført et prosjekt i Elektronisk stiftelse av selskap og presentajon av sine selskap.
Skolen og Brønnøysundregistrene har gjennom et samarbeid gitt elevene mulighet til å praktisere stiftelse av aksjeselskap.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}