Leksehjelp på biblioteket
(03.04.2014)

Leksehjelpen har flyttet inn på videregående skole! Den er åpen for alle elevene på vidergående og det er medelever som står for veiledningen. Er du med på leksehjelp, eller er hybelboer, kan du spise middag først i kantina. Hver torsdag har biblioteket åpent til kl 18.00 og du som elev kan fritt bruke biblioteket til det du trenger det til.

9.klasse1.jpg
(28.03.2014)

Torsdag 27. mars var hele regionens 9. klassinger på besøk hos oss. I alt 185 elever hadde meldt seg på. Elevene ble guidet rundt om på skolen og fikk informasjon, lukte og smake på hvordan det er å gå på det enkelte programområde.

UB Sweet & Tasty får 2 førstepriser på fylkesmessa.
(21.03.2014)

Elevene Monika Nilsen, Ragnhild Steisbru og Erlend Andersen ble intervjuet av NRK Nordland under direktesendingen på torsdags morgen. Det var i forbindelse med at Ungdomsbedriften (UB) Sweet & Tasty, som klassen deres driver, har vunnet to flotte 1. priser på fylkesmessa til Ungt entreprenørskap i Bodø tirsdag 18. mars. Et lengre intervju ble tatt opp og sendt på Norlandssendinga mellom kl 14 og 16 samme dag.

Norvoll åpner Brønnøysund vgs
(14.02.2014)

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll åpnet den nye skolen i Brønnøysund.

Messa var godt besøkt..jpg
(24.01.2014)

Torsdag 23. januar arrangerte vi studie-og yrkesorienteringsdag ved skolen. En dag fullstappet med informasjon fra forskjellige utdanningssteder og arbeidsgivere. Mye spennede av seminarer og annet, og på samfunnshuset var det messe som var åpen for alle interesserte.

Brreg2.jpg
(13.12.2013)

Et samarbeidsprosjekt mellom Brønnøysund videregående skole og Brønnøysundregistrene. Det er elever fra programfagene, økonomistyring og økonomi og ledelse som deltar i prosjektet. Formålet er å gjennomføre en praktisk tilnærming av noen sentrale læreplanmål.