Folkehelseuka 2016 - bildeformat.png
(06.09.2016)

Brønnøysund tannklinikk vil ha en stand i kantina på skola på onsdag 7. september. Her vil de informere om tannhelse og syreskader. På mandag den 5. var de på TIP-avdelingen vår på Salhus.

Skrivesaker
(08.07.2016)

Velkommen til et nytt skoleår og gratulerer til alle elever som har fått plass ved skolen.

Vi håper du vil trives og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal få et godt og lærerikt år. Ta godt vare på muligheten du nå får for å lykkes med utdanningen din.

Første skoledag er mandag 22. august.

Vg1 elever møter i skolens kantine kl 8.30.
Vg2 elever møter i skolens kantine kl 10.00.
Vg3 elever møter i skolens auditorium kl 11.30. Gjelder også dere som skal starte på Påbygging til generell studiekompetanse.

Her er et brev fra rektor til:
vg1-elever (DOC, 85 kB)
vg2-elever (DOC, 87 kB)
vg3-elever (DOC, 82 kB)

NB! Det er veldig viktig at du gir beskjed til skolen dersom du ikke kan møte første skoledag, ellers kan du risikere å miste plassen din.

Illustrasjonsfoto
(08.07.2016)

Første-inntaket for skoleåret 2016-2017 er nå klart. Nå må alle elevene logge på og svare på tilbudet de har fått.

(03.06.2016)

Skoleåret er snart over og elevene skal levere tilbake lærebøker og annet som er lånt på biblioteket.

(03.06.2016)

(19.05.2016)

Er du på jakt etter læreplass? Vi trenger deg til IKT-servicefaget, byggdrifterfaget, Kontor- og administrasjonsfaget og i renholdsoperatørfaget.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}