Noisy, koret til Helse og oppvekst
(23.04.2018)

Kor Noisy 2018

er klare for turne på Sør-Helgeland, og vi håper du får anledning til å få med deg en av våre konserter 😊

Vi har følgende konsertplan:

• mandag 23. april
    • 11.00 Vevelstad sykehjem - eldre
    • 12.45 Vevelstad Allbrukshus - SFO/1.-4. klasse
  • tirsdag 24. april
    • 10.00 Vega sykehjem - eldre
    • 12.00 Vega barne- og ungdomsskole - SFO/1.-4. klasse
  • onsdag 25. april
    • 10.15 Sømna omsorgsheim - eldre
    • 12.30 Sømna allbrukshus, Berg - SFO/1.-4. klasse
  • torsdag 26. april
    • 09.30 Bindalseidet skole - SFO/1.-4. klasse
    • 12.00 Bindal sykehjem, Terråk - eldre
  • fredag 27. april
    • 10.00 Brønnøy sykehjem - eldre
    • 12.00 Gågata i Brønnøysund - barnehager
    • 13.00 Gågata i Brønnøysund - SFO

Sylvi Halset
(06.04.2018)

Sylvi Halseth blir ny rektor ved Brønnøysund videregående skole. Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar er svært fornøyd.

Salgsbod på fylkesmessa
(15.03.2018)

Elevene på Restaurant og matfag kom hjem fra fylkesmessa i Ungt entreprenørskap i Bodø med to flotte priser. Godt levert, Gratulerer!

Bronnoysund vgs
(02.03.2018)

Mandag 5. mars kl 19 inviterer skolen til informasjonsmøte angående valg av fag for 2. året. Dette gjelder både for  de to klassene på studiespesialiserende og for studieforberedende media og kommunikasjon.

Elevene har allerede fått de ulike fagene presentert av lærerne i de aktuelle fagene de tre første timene sist torsdag, men er også velkommen på dette møte om de ønsker.

Velkommen!

TIP1A nov 2017
(26.01.2018)

Lurer du på hvordan det er på TIP og hva du kan gjøre etterpå?
Brønnøysund videregående skole har fått laget en flott film som viser mulighetene du får.
Her forteller elever som går på TIP hvordan det er på skolen og mange gamle elever forteller og viser hva de jobber i dag.

Du har kanskje hørt om verkstedskveldene på TIP? De er kjempepopulære. En kveld i uka holder lærerne ved TIP verkstedene åpne slik at elevene kan møtes og jobbe med egne ting.

Her kan du se filmen!

studievalg
(23.01.2018)

Den årlige Studie- og yrkesmessa går av stabelen førstkommende torsdag. Mange forskjellige utdanningsinstitusjoner og ulike bedrifter fra lokalt og regionalt næringsliv vil stille ut på Samfunnshuset og på skolen. På stand vil de være tilgjengelig for en personlig prat.
Flere av seminardeltakerne vil også holde foredrag på skolen. Sjekk planen nedenfor for å finne rom og sted for de foredragene du ønsker og få med deg.
Disse er åpne for alle elever og ansatte samt 10. klasseelever og andre voksne som er invitert.