Sammen
(15.11.2017)

Alle som går på videregående skole får nå muligheten til  å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). De som ønsker dette kan ta kontakt med helsesøster innen 18. november, slik at vaksiner kan bestilles opp. Ungdom under 18 år må ha samtykke fra foreldre for å få vaksine. Vaksinen koster for ungdom kr 470.

Helsesøster Torun kan kontaktes på Helsestasjonen som har telefon 750 12 880, eller send ei melding til mobil 909 62 802.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg. Ungdom som skal delta i russefeiring har særlig høy risiko for smitte.

studerer sammen
(10.11.2017)

Uke 46 og 47 ønsker vi alle 10. klassinger velkommen på praksiskurs ved Brønnøysund videregående skole.

Elevene møter i kantina første dag av kurset og blir hentet av elever/lærere fra det enkelte programområdet.
Elever som skal på TIP, møter på Salhus.

Alle får tilbud om frokost.
Første time starter kl. 0840. Da må frokosten være avsluttet.

Kokofilm
(07.11.2017)

Filmen som vant publikumsprisen på Tromsø internasjonale filmfestival i januar i år, kommer på besøk og blir vist på auditoriet tirsdag 14. november. Dette er et arrangement i forbindelse med Den kulturelle skolesekken

Ishavsblod - De siste selfangerne, er en hjertelig hyllest til en utdøende kystkulturs svanesang, med et country-inspirert soundtrack som understreker hvem vi her har med å gjøre: Havets cowboyer. I tillegg til å få se filme, skal elevene også få møte regissørene Gry Elisabeth Mortensen og Trude Berge Ottersen.

Skrivesaker
(06.11.2017)

Tirsdag 7. november er det kurs for engelsk- og fremmedspråklærere på Brønnøysund videregående skole. Lærerne som er invitert kommer fra Sandnessjøen og Mosjøen vgs samt grunnskolene i Brønnøy og kommunene rundt.

Kursholder er Liv Soulère fra Amalie Skram videregående skole.

od_logo.png
(02.11.2017)

Operasjon Dagsverk 2017. Informasjon om økonomiske rutiner.

Det er viktig å ha gode rutiner i forhold til pengene som samles inn. Den beste løsningen og som flere og flere av arbeidsgiverne går over til, er elektronisk betaling, dvs at arbeidsgiverne betaler inn til OD via den elektroniske betalingsløsningen ved å gå inn på http://www.od.no/ og velge «Betaling for dagsverk»

New classical kids on the block
(27.10.2017)

Torsdag 2. november er det konsert med MiNensemblet​​​​​​​ for elevene på Brønnøysund videregående skole på samfunnshuset.

Klokken 11: IK1A, ST1A, ST1B, ST3C, ST3D, HO1A, HO1B, HO1C, EL1A, RM1A, RM2A, BA1A.

Klokken 12.30: ME1A, TK1A, ST2A, ST2B, ST3A, ST3B HO2A, HO2B, TIP1A, TIP1B, TIP2B, SS1A, SS2A, BA1A.