Elever ved Restaurant- og matfag
(16.01.2018)

Torsdag 18. januar er det duket for en skikkelig kokkekamp blant 10. klassene i regionen. Restaurant- og matfag har invitert 4 matglade elever fra hver skole som skal jobbe i et team og duellere mellom skolene. Hvem blir de heldige vinnerne som drar hjem med kjøkkenutstyr til 1500,- kr til skolen sin?

julehjerte
(05.12.2017)

Hvis hverdagen er vanskelig og ting blir for tungt å bære alene er det godt å vite hvem en kan ta kontakt med og hvor en kan få hjelp og støtte. Her er informasjon om dette til elever, foresatte og andre som ønsker å orientere seg hva som finnes rundt omkring.

Koret Noisy 2016-17
(24.11.2017)

Skolekoret Noisy består av 1. og 2. klassingene ved Helse- og oppvekst som i alt er 5 klasser. Det er et kultur- og formidlingsprosjektet og har nå startet på sitt tredje prosjektår.

Koret samarbeider med distriktsmusikerne ved kulturskolen i Brønnøy, og Ragnhild Skille fra Norsk kulturskoleråd er instruktør. I år består koret av nærmere 70 elever fra Helse- og oppvekst. Det øves frem mot turneuke i april 2018, hvor det skal holdes konsert i alle fem kommunene på Sør-Helgeland.

Her er en film som viser en øving fra oppstart i år.

Levi Henriksen
(21.11.2017)

Vi har den glede å invitere vg3-elever og lærere til bokbad med forfatter Levi Henriksen onsdag 22. november klokka 11.15.

Det hele finner sted på auditoriet og varer cirka en time. Anja Aalvik er intervjuer.

Informasjon og lenker om forfatteren og musikeren finner du på forlaget Gyldendal sine sider.

Bøker skrevet av Levi Henriksen finner du på skolebiblioteket.

Velkommen!

Hilsen Sigrid, Åse og Kristin

Sammen
(15.11.2017)

Alle som går på videregående skole får nå muligheten til  å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). De som ønsker dette kan ta kontakt med helsesøster innen 18. november, slik at vaksiner kan bestilles opp. Ungdom under 18 år må ha samtykke fra foreldre for å få vaksine. Vaksinen koster for ungdom kr 470.

Helsesøster Torun kan kontaktes på Helsestasjonen som har telefon 750 12 880, eller send ei melding til mobil 909 62 802.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vurderer å vaksinere seg. Ungdom som skal delta i russefeiring har særlig høy risiko for smitte.

studerer sammen
(10.11.2017)

Uke 46 og 47 ønsker vi alle 10. klassinger velkommen på praksiskurs ved Brønnøysund videregående skole.

Elevene møter i kantina første dag av kurset og blir hentet av elever/lærere fra det enkelte programområdet.
Elever som skal på TIP, møter på Salhus.

Alle får tilbud om frokost.
Første time starter kl. 0840. Da må frokosten være avsluttet.