od-2018
(31.10.2018)

Fredag 2.november arrangeres OD-dagen ved Brønnøysund vgs. Flere elever har ikke fått seg jobb, så har du noe du gjerne skulle hatt hjelp til, en jobb som skulle vært gjort, så ta kontakt med OD-komiteen på telefon 955 53 652 så formidler de jobben videre til rett elev. Et dagsverk koster i år 400,-

Brønnøysund videregående skole 1
(17.10.2018)

En omlegging av telefonsystemet gjør at Brønnøysund videregående skole skifter telefonnummer fra mandag 22. oktober.

Tomat pasta
(10.10.2018)

Hver tirsdag rett etter skoleslutt ca klokken 15 serveres det middag til de som bor på hybel og alle som blir igjen på leksehjelp. Biblioteket har åpent til klokken 18 og det er to elever fra vg3 som gir hjelp til de som ønsker det.

BRYC Annual Event 2018
(27.09.2018)

Har du lyst til å være en av tre heldige elever som får reise opp til Kirkenes og treffe mange andre fra hele Barentsregionen? 3 dager med spennende program og hvor du vil få øvet engelsken siden det er hovedspråket på konferansen.

Sjekk ut på facebook for påmelding og hjemmesiden til organisasjonen BRYC for mer informasjon.

Pocket-id
(26.09.2018)

Enkelt og smart, og også miljøbevisst. Bare følg instruksjonene på plakaten under så har du med deg skolebeviset og lånekortet så lenge du har mobilen med deg.

Hvis du får problemer, eller ikke kan laste ned app'en, så ta kontakt med biblioteket.

Hybelhus
(21.09.2018)

Miljøtjenesten ved Brønnøysund videregående skole har flere tiltak som elevene bruker som frokost, leksehjelp med middag, hybelbesøk, vekking av hybelboere, tilbud om støttesamtaler, hjelp med dialog med hybelverter m.m.

Mandag 24. september starter hybelkurset, som er obligatorisk for alle elevene som bor på hybel. Det vil være på rom 184 i 6. og 7. time, fra klokken 13.25 og ut skoledagen mandag til og med torsdag 27. september.