foreldremøte
(20.09.2017)

Foreldremøte for Studiespesialiserende vg2 holdes torsdag 21.9 klokken 18.00-20.00 i auditoriet på Brønnøysund videregående skole.

Velkommen!

Kontaktløs kasse
(13.09.2017)

Nå skal det bli kortere betalingskø i kantina. Har du bankkort med de kjente strekene, så er det bare å holde kortet inntil terminalen, og betaling blir gjennomført. NB - kun for beløp under kr 200.

Beatriz
(11.09.2017)

Hybelkurs arrangert av Miljøtjenesten !

Verdier
(06.09.2017)

Holdningsskapende arbeid blir vi aldri ferdig med. Det å skape et varmere og tryggere skolemiljø for å motvirke mobbing, vold, seksuelle krenkelser og rusmisbruk er en oppgave for alle som arbeider ved skolen.

Kuleramme
(21.08.2017)

Snart skal du velge hvilket matematikkurs du ønsker å følge på VG1. Valget ditt på VG1, kommer også å påvirke dine valgmulighetene på VG2 og VG3.

Vi ønsker derfor å informere deg om dette, slik at du får tid til å tenke igjennom og snakke med dine foresatte om det kommende valget. Før valget, kommer du også til å få mer informasjon og veiledning fra oss på skolen.

Pc
(17.08.2017)

For å gjøre utleveringen av elev-PC og læremidler så smidig som mulig, har Nordland fylkeskommune laget en egen portal for elektronisk behandling. I portalen kan elever og foresatte digitalt signere "Avtale om leie av bærbar datamaskin og lån av bøker, lærebøker og andre læremidler", og betale leieavgift for PC til skolestart 2017.