Beste logo
(13.03.2019)

Fire ungdomsbedrifter med 23 elever deltok på fylkesmessa til Ungt Entreprenørskap Nordland i Glasshuset i Bodø 11.-12. mars. Over 70 forskjellige bedrifter konkurrerte i flere kategorier. Ny-deli UB fra vg2 Restaurant- og matfag gjorde et solid innhogg på premiebordet og imponerte dommerne så stort at de fikk gullbillett til NM på Lillestrøm 25.-26. april.

korridor (1)
(08.03.2019)

Skolen er pålagt å gjennomføre Ungdataundersøkelsen innen 5. april.

BVS i solskinn
(06.02.2019)

Vi ønsker alle, uansett alder og bosted velkommen til oss fra klokka 12 til 14.
Her vil det være et variert program som vi håper vil være av interesse for alle og enhver. Kom gjerne hit for å ta lørdagskaffen!

Yrkesmesse II
(17.01.2019)

Torsdag 24. januar er det igjen klart for den store yrkesmessa på Brønnøysund videregående skole. Da kommer det utstillere og foredragsholdere fra en rekke forskjellige høgskoler og universitet samt mange potensielle arbeidsgivere. Stort og spennende seminaroversikt (DOCX, 16 kB) gir mye å velge mellom.

Informasjon om lærlingordninga er obligatorisk for yrkesfag.
Vg3 har motivasjonsseminar som obligatorisk.
Seminarene er åpne for alle. 10. klasse-elever og voksne utdanningssøkere er også invitert til årets yrkesmesse.

Skolebesøk av Nina Høiskar
(23.11.2018)

Skolebesøk av utdanningssjef Nina Høiskar, seksjonsleder Torild Nilssen og rådgiver Ingunn Mikalsen fra Utdanningsavdelingen.Tema var skolebasert vurdering og trygt og godt skolemiljø. Brønnøysund videregående skole får stadig flere elever til å fullføre og vi har få elever som avbryter skolegangen!

Koret Noisy høsten 2018
(21.11.2018)

Samme dag som koret til Helse og oppvekst opptrådte for utdanningssjefen i Nordland fylke Nina Høiskar, var det et lengre innslag om koret på NRK TV distriktsnyheter Nordland.Det er mye god helse i det å synge i kor og for dem som får oppleve musikken. Nå gjøres det et godt arbeid for å implementere korsang fast inn i timeplanen til både Helsefagarbeider og Barn og ungdom i tillegg til førsteklassen på Helse og oppvekst ved Brønnøysund videregående skole.