Hybelhus
(21.09.2018)

Miljøtjenesten ved Brønnøysund videregående skole har flere tiltak som elevene bruker som frokost, leksehjelp med middag, hybelbesøk, vekking av hybelboere, tilbud om støttesamtaler, hjelp med dialog med hybelverter m.m.

Mandag 24. september starter hybelkurset, som er obligatorisk for alle elevene som bor på hybel. Det vil være på rom 184 i 6. og 7. time, fra klokken 13.25 og ut skoledagen mandag til og med torsdag 27. september.

BVS i solskinn
(12.09.2018)

Mange lurer på hvordan det daglige livet ved skolen er. Derfor har skolen fått laget en flott film som presenterer hverdagen på skolen. Det er Dagfinn Torgersen som har filmet og redigert videoen og opptakene ble gjort i mai og juni 2018.

Se filmen om Brønnøysund videregående skole og opplev hvor fint og kjekt vi har det her.

Bronnoysund vgs
(13.08.2018)

Velkommen!
Brønnøysund videregående skole har som visjon at elevene skal oppleve mestring, trivsel og utvikling i fag og fellesskap. Grip muligheten et nytt skoleår vil gi deg og gjør det meste ut av det.

Vg1 elever møter i kantinen kl 8.30.

Vg2 elever møter i kantinen kl 9.00.

Vg3 elever, også de som skal gå på påbygging til generell studiekompetanse, møter kl 9.30 i auditoriet.

Buss
(10.08.2018)

Alle elever som skal ha skoleskyss må søke om dette. Det kan du gjøre når du har fått svar på opptak. Logg deg inn på https://minskyss.nfk.no/ for å søke. Første gang du bruker portalen velger du å registrere deg. I denne portalen kan du også melde tapt kort, oppdatere informasjon og endre adresse. Har du allerede kort og søker i god tid vil kortet være oppdatert til skolestart.

Kroner
(07.08.2018)

Slik får du ordnet opp:

Solsikke
(04.07.2018)

I sommer vil telefon og resepsjon være betjent mellom klokken 10-14 hvis du trenger kontakt med skolen. Sommertiden gjelder frem til mandag 6. august.

Bøker, kalkulator og annet lånt materiale kan du levere inn til skolebiblioteket i kassen ved biblioteket.