Yrkesmesse II
(17.01.2019)

Torsdag 24. januar er det igjen klart for den store yrkesmessa på Brønnøysund videregående skole. Da kommer det utstillere og foredragsholdere fra en rekke forskjellige høgskoler og universitet samt mange potensielle arbeidsgivere. Stort og spennende seminaroversikt (DOCX, 16 kB) gir mye å velge mellom.

Informasjon om lærlingordninga er obligatorisk for yrkesfag.
Vg3 har motivasjonsseminar som obligatorisk.
Seminarene er åpne for alle. 10. klasse-elever og voksne utdanningssøkere er også invitert til årets yrkesmesse.

Skolebesøk av Nina Høiskar
(23.11.2018)

Skolebesøk av utdanningssjef Nina Høiskar, seksjonsleder Torild Nilssen og rådgiver Ingunn Mikalsen fra Utdanningsavdelingen.Tema var skolebasert vurdering og trygt og godt skolemiljø. Brønnøysund videregående skole får stadig flere elever til å fullføre og vi har få elever som avbryter skolegangen!

Koret Noisy høsten 2018
(21.11.2018)

Samme dag som koret til Helse og oppvekst opptrådte for utdanningssjefen i Nordland fylke Nina Høiskar, var det et lengre innslag om koret på NRK TV distriktsnyheter Nordland.Det er mye god helse i det å synge i kor og for dem som får oppleve musikken. Nå gjøres det et godt arbeid for å implementere korsang fast inn i timeplanen til både Helsefagarbeider og Barn og ungdom i tillegg til førsteklassen på Helse og oppvekst ved Brønnøysund videregående skole.

od-2018
(31.10.2018)

Fredag 2.november arrangeres OD-dagen ved Brønnøysund vgs. Flere elever har ikke fått seg jobb, så har du noe du gjerne skulle hatt hjelp til, en jobb som skulle vært gjort, så ta kontakt med OD-komiteen på telefon 955 53 652 så formidler de jobben videre til rett elev. Et dagsverk koster i år 400,-

Brønnøysund videregående skole 1
(17.10.2018)

En omlegging av telefonsystemet gjør at Brønnøysund videregående skole skifter telefonnummer fra mandag 22. oktober.

Tomat pasta
(10.10.2018)

Hver tirsdag rett etter skoleslutt ca klokken 15 serveres det middag til de som bor på hybel og alle som blir igjen på leksehjelp. Biblioteket har åpent til klokken 18 og det er to elever fra vg3 som gir hjelp til de som ønsker det.