Kokkekamp!

Elever ved Restaurant- og matfag - Klikk for stort bilde Torsdag 18. januar er det duket for en skikkelig kokkekamp blant 10. klassene i regionen. Restaurant- og matfag har invitert 4 matglade elever fra hver skole som skal jobbe i et team og duellere mellom skolene. Hvem blir de heldige vinnerne som drar hjem med kjøkkenutstyr til 1500,- kr til skolen sin?

Oppmøte på Brønnøysund videregående skole er klokken 9.00. Maten skal serveres klokken 12.30.

Dommerne er to matglade kokker.

På forhånd har de fått ei råvareliste som de skal lage to retter ut fra, en varmrett og en dessert. Hvert team får også en elev til å hjelpe seg som går ved linjen og er kjent på kjøkkenet.

De inviterte er:

• Hilstad skole
  • Brønnøysund barne- og ungdomsskole
  • Salhus skole
  • Vega skole
  • Vik skole
  • Vevelstad skole
  • Bindalseidet skole
  • Terråk skole

Det vil også bli en liten gave til alle som deltar.

Restaurant- og matfag ønsker alle hjertelig velkommen og gleder seg til å se dem alle.