Åpningstider:
Tirsdag-onsdag kl 8.00-15.30
Torsdag og fredag kl 8.00-15.00

Lånekort:
Skolebeviset brukes som lånekort.

Lånetider:
Vanlig lånetid på lydbøker og bøker er 4 uker. Du kan fornye lånet om en ønsker å låne lengre.

E-bøker kan du låne i 3 uker

Filmer er det 3 dager på og blad/ tidsskrifter er det 7 dager på.

Ordbøker, lærebøker på kortidslån og PC, videokamera og fotoapparat er på dagslån.
Mens lærebøker som brukes hele året, får du låne hele skoleåret.

Gratis læremidler:
Alle elevene ved skolen får låne det de trenger av læremidler på biblioteket.
I forkant må du signere en avtale om du er 1. års-elev og også skal leie PC. Hvis du ikke har skrevet under avtale for lån på læremidler tidligere og kun skal låne lærebøker, kan du fylle ut et låneskjema.
Du skriver under på at du er ansvarlig for alt du låner.

Låneregler:
Skolebibliotekene i Nordland fylke har felles låneregler.

Hva vi har:
I biblioteket har vi samlet bøker, blader, filmer og andre ting som du kan ha bruk for i skolefagene. Her kan du finne fra det helt enkle om et emne til det mer avanserte. Hvis det er noe du savner, kan vi låne det fra et annet bibliotek.
Vi har en god del tegneserier, tykke og tynne romaner som handler om veldig mye forskjellig, ulike sportsbøker, forskjellige hobbybøker og mye, mye annet.
Det meste er samlet i basen, det er bare å søke.

Stille lesesal:
Ligger rett over gangen for personalrommet.

Servicesentral:
I dette rommet finner du skriver, skanner og kopimaskin. Her har vi også satt frem praktiske hjelpemidler som hullmaskin, tape mm.

Studierom:
Inne i biblioteket finner du to studierom med plass til 6-8 personer. Rommene kan reserveres av elevene til gruppearbeid, øving på fremlegg osv. Rommene har interaktive tavler (E-beam). Det henger et skjema du kan skrive deg på utenfor hvert rom.