Nye Brønnøysund videregående skole

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (t.h) sto for den formelle åpningen av nye Brønnøysund videregående skole, og overrakte rektor Kai Myrvang et kunstverk i gave. - Klikk for stort bilde Thor-Wiggo Skille Fylkesrådsleder Tomas Norvoll åpnet den nye skolen i Brønnøysund. 

- Dette er en stor dag. Det er svært lenge siden det har vært åpnet nye lokaler for Brønnøysund videregående skole. Det var på høy tid, fastslo fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap).

3200 kvadratmeter nye lokaler, 700 kvadratmeter byggfaghall, samt renovering av ca 3000 kvadratmeter gamle arealer er noen av faktaene for byggeprosjektet.

Norvoll påpeker at våre unge nordlendinger skal ha gode fysiske rammer for læringsarbeidet. Dette bygget legger til rette for varierte pedagogiske metoder samtidig som det gjør skolen til et godt sted å være.

- Byggeprosjektet til 149 millioner kroner har gitt skolen de mest moderne undervisningslokaler som finnes i Nordland. Det fortjener de ansatte, men ikke minst fortjener elevene dette, sa fylkesrådsleder Norvoll.