Om Brønnøysund videregående skole

Brønnøysund videregående skole ligger sentralt i kystbyen Brønnøysund i Brønnøy kommune. Skolen har både studiespesialiserende og yrkesforberedende opplæring. Hvert år er det rundt 400 elever som går på skolen.

Klikk for stort bildeSkolen på Sør-Helgeland har mange elever fra de nærliggende kommunene som Vega, Vevelstad, Sømna og  Bindal. Februar 2014 sto det nye skolebygget ferdig som nesten alle studieretninger er samlet i. I tillegg har vi utdanningsprogrammene teknikk og industriell produksjon, arbeidsmaskiner og industriteknologi som alle befinner seg på vår avdeling på Salhus, som ligger noen kilometer fra hovedskolen.

Ved siden av skolen ligger Samfunnshus, idrettshall og turområde som nærmeste naboer. Svarthopen turområde har opparbeidede turstier og badeplass med stupetårn. Området kan benyttes til aktivitet i skole og fritid.

Vi jobber alle opp mot vår felles visjon som er at elever skal oppleve mestring, trivsel og utvikling i fag og fellesskap.