Om Brønnøysund videregående skole

Brønnøysund videregående skole ligger sentralt i kystbyen Brønnøysund i Brønnøy kommune. Skolen har både studiespesialiserende og yrkesforberedende opplæring. Hvert år er det cirka 450 elever som går på skolen.

skola - Klikk for stort bilde Skolen på Sør-Helgeland har mange elever fra de nærliggende kommunene som Vega, Vevelstad, Sømna og  Bindal. Februar 2014 sto det nye skolebygget ferdig som nesten alle studieretninger er samlet i. I tillegg har vi utdanningsprogrammene teknikk og industriell produksjon, arbeidsmaskiner og industriteknologi som alle befinner seg på vår avdeling på Salhus, som ligger noen kilometer fra hovedskolen.

Ved siden av skolen ligger Samfunnshus, Idrettshall og turområde som nærmeste naboer. Svarthopen turområde har opparbeidede turstier og badeplass med stupetårn. Området kan benyttes til aktivitet i skole og fritid.

Vi jobber alle opp mot vår felles visjon som skal gi valg for framtida:   VEKST, ANSVAR OG TRIVSEL

Publisert av Beate Gjessing. Sist endret 12.03.2014